Project Lidl

Een van onze afgeronde anhydriet gietdekvloer projecten is het nieuwe Lidl filiaal en hoofdkantoor in Huizen. De anhydrietvloer werd rechtstreeks op een Poly-Celbeton gestort.

Project
Voor het nieuwe hoofdkantoor en filiaal van Lidl in Huizen, met een totale vloeroppervlak van 19285 m2, is Faber aanwezig voor zowel de vloerisolatie (Poly-Celbeton) als de afwerking (Anhydriet gietdekvloeren). Onlangs is de gietdekvloer van 70mm opgeleverd.
Ter afwerking stort Faber Betonpompen in opdracht van Lidl Nederland GMBH en hoofdaannemer Bouwonderneming STOUT een hoogwaardige anhydrietlaag van 70mm. Het anhydriet wordt rechtstreeks aangebracht op het 275mm dikke Poly-Celbeton, wat eerder door Faber is gestort. In totaal heeft Faber Betonpompen maar liefst 8000 m2 anhydriet aangebracht verspreid over 3 verdiepingen.
Het team van Marco Goedegebure is totaal een kleine 12 dagen bezig geweest. Het project verliep volgens de hoofduitvoerder erg goed. Goedegebure verteld; “Alles was goed georganiseerd op de bouwplaats, er was veel ruimte en het was vanwege de grotere oppervlaktes erg fijn werken.”

Voorbereidingen anhydriet stort Faber

Aanleg anhydrietvloer Lidl

Anhydrietvloer wordt geëgaliseerd

De gietvloer wordt zorgvuldig aangelegd

Aanleg anhydriet gietvloer

Eindresultaat anhydrietvloer Faber

Eindresultaat anhydrietvloer Faber

Projecten & Innovaties

Kies voor Faber Comfortvloer
Eerste fiets- en wandelpaden met met fundering van schuimbeton
Aardbevingsbestendig wonen op innovatief schuimbeton

Meer »